Nem változnod kell, hanem fejlődnöd - légy a legjobb Önmagad!

A táplálkozás törvényei

2015/03/30. - írta: Pepe Diet

Sokan kérdezték már, hogy mi a fogyásom titka. Sokáig azt hittem, hogy tudom a helyes választ. Aztán a több éves kutatómunkám eredményeként sikerült megismernem miként is lehet átformálni az emberi testet.

s4011584.JPG

Hiába a legjobb edzésterv, hiába a rengeteg táplálék-kiegészítő és hiába minden fáradságos munka, ha az étrend nincs rendben. A kocka has a konyhában készül, szokták mondani.

Ha valaki szeretne lefogyni 10, 20, 30 vagy akár 100kg-ot, mint ahogyan én is tettem, akkor a következő tanácsomra tekintsen úgy, mint a törvényre:

  • Tilos a gyorsétterem.
  • Tilos az üdítő.
  • Semmi cukor és édesség.
  • Folyadékot kizárólag vízből és zöld teából.

A látványos fejlődés a mekis kaják elhagyásával érhető el. Tudom, ez sokaknak fáj. De döntsd el, hogy jól akarsz-e kinézni vagy inkább idén kihagyod a bikini szezont.

Csalónapokat be lehet iktatni, nekem is vannak. De a csalónap nem egyenlő azzal, hogy hét pofára mindent összezabálok. Mértékkel is lehet jókat enni. Ha meg már elértem egy jó szintet, akkor a szívem szakadna meg, hogy elrontsam a szemét kajákkal.

birosag.jpg

Tudom, hogy ez kemény és szigorú tanács - meg a poszt is keményebbre sikerült. De erre még magamat is muszáj mindig emlékeztetnem, mert különben könnyen elhagyom magam. Figyelem, közhely következik, ha-ha. De a szépségnek ára van, amit a következetességben, ambícióban és kitartásban mérnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pepediet.blog.hu/api/trackback/id/tr247319392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása