Nem változnod kell, hanem fejlődnöd - légy a legjobb Önmagad!

Zyzz öröksége

2015/03/30. - írta: Pepe Diet

Ma pihenőnapom van. A 7végén 2 napot edzettem, ami már egyfajta "teszt" volt. Emelni fogom a szintet az edzéseimben és vasárnap már eszerint is edzettem.

Zyzz az egyik inspiráló példaképem, akinek a hozzáállását és gondolkodását a sportról csodálom. Az elért eredménye elismerésreméltó - bárki bármit is mond róla. Bár meg kell hagynom, hogy az életstílusa is király volt, ha-ha. :D

zyzz.png

Zyzz - The King of Aesthetic

Zyzz abban hit, hogy tanuld meg az alapokat mind az edzést, mind a táplálkozást illetően. De utána már mindig szabd személyre.

Tudatosság.

Figyeld mindig a tested reakcióit. Feszegesd a határokat. És aszerint alakítsd ki az edzésterved/étrended, ami Neked jó. Én szintén ebben hiszek, és most még jobban meg fogom fogadni Zyzz tanácsát.

Az étrendemen minimálisat tervezek változtatni, inkább az edzéstervembe nyúltam bele jobban.

en_4.jpg

Zyzz sajnálatos módon már nincs köztünk, de öröksége az idők végezetéig fennmarad. Zárásként mit is írhatnék.. kihívás elfogadva, hiányzol testvér!

„A motivációm az edzés felé jóval amögé megy, hogy lenyűgözzem az embereket. Hihetetlen az érzés, mikor célokat tűzök ki magam elé, majd elérem, sőt túlszárnyalom azokat. Egyszerűen imádom.” Zyzz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pepediet.blog.hu/api/trackback/id/tr137320236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása