Nem változnod kell, hanem fejlődnöd - légy a legjobb Önmagad!

Zyzz öröksége

2015/03/30. - írta: Pepe Diet

Ma pihenőnapom van. A 7végén 2 napot edzettem, ami már egyfajta "teszt" volt. Emelni fogom a szintet az edzéseimben és vasárnap már eszerint is edzettem.

Zyzz az egyik inspiráló példaképem, akinek a hozzáállását és gondolkodását a sportról csodálom. Az elért eredménye elismerésreméltó - bárki bármit is mond róla. Bár meg kell hagynom, hogy az életstílusa is király volt, ha-ha. :D

zyzz.png

Zyzz - The King of Aesthetic

Zyzz abban hit, hogy tanuld meg az alapokat mind az edzést, mind a táplálkozást illetően. De utána már mindig szabd személyre.

Tudatosság.

Figyeld mindig a tested reakcióit. Feszegesd a határokat. És aszerint alakítsd ki az edzésterved/étrended, ami Neked jó. Én szintén ebben hiszek, és most még jobban meg fogom fogadni Zyzz tanácsát.

Az étrendemen minimálisat tervezek változtatni, inkább az edzéstervembe nyúltam bele jobban.

en_4.jpg

Zyzz sajnálatos módon már nincs köztünk, de öröksége az idők végezetéig fennmarad. Zárásként mit is írhatnék.. kihívás elfogadva, hiányzol testvér!

„A motivációm az edzés felé jóval amögé megy, hogy lenyűgözzem az embereket. Hihetetlen az érzés, mikor célokat tűzök ki magam elé, majd elérem, sőt túlszárnyalom azokat. Egyszerűen imádom.” Zyzz

Szólj hozzá!

A táplálkozás törvényei

2015/03/30. - írta: Pepe Diet

Sokan kérdezték már, hogy mi a fogyásom titka. Sokáig azt hittem, hogy tudom a helyes választ. Aztán a több éves kutatómunkám eredményeként sikerült megismernem miként is lehet átformálni az emberi testet.

s4011584.JPG

Hiába a legjobb edzésterv, hiába a rengeteg táplálék-kiegészítő és hiába minden fáradságos munka, ha az étrend nincs rendben. A kocka has a konyhában készül, szokták mondani.

Ha valaki szeretne lefogyni 10, 20, 30 vagy akár 100kg-ot, mint ahogyan én is tettem, akkor a következő tanácsomra tekintsen úgy, mint a törvényre:

  • Tilos a gyorsétterem.
  • Tilos az üdítő.
  • Semmi cukor és édesség.
  • Folyadékot kizárólag vízből és zöld teából.

A látványos fejlődés a mekis kaják elhagyásával érhető el. Tudom, ez sokaknak fáj. De döntsd el, hogy jól akarsz-e kinézni vagy inkább idén kihagyod a bikini szezont.

Csalónapokat be lehet iktatni, nekem is vannak. De a csalónap nem egyenlő azzal, hogy hét pofára mindent összezabálok. Mértékkel is lehet jókat enni. Ha meg már elértem egy jó szintet, akkor a szívem szakadna meg, hogy elrontsam a szemét kajákkal.

birosag.jpg

Tudom, hogy ez kemény és szigorú tanács - meg a poszt is keményebbre sikerült. De erre még magamat is muszáj mindig emlékeztetnem, mert különben könnyen elhagyom magam. Figyelem, közhely következik, ha-ha. De a szépségnek ára van, amit a következetességben, ambícióban és kitartásban mérnek.

Szólj hozzá!

Mennyit számít a külső?

2015/03/28. - írta: Pepe Diet

fogyas_1.jpg

Ha valaki azt mondja, hogy a külső nem számít, az hazudik. Igenis számít! Ha a külső igénytelenséget mutat, akkor mire lehet következtetni a belsőt illetően..?

Miért érdemes jól kinézni?

Nekem 3 jó okom volt arra, hogy 8 évvel ezelőtt úgy döntöttem gyökeresen megváltoztatom az életem és lefogyok. Az első, hogy a csajok nem tekintettek rám férfiként. A másik, hogy suli után 3 éven át sehova nem vettek fel dolgozni a külsőm miatt. Végül, de nem utolsó sorban.. jól akartam kinézni.

Emlékszem, az egyik állásinterjúról kifele menet a következő esett meg velem. Már az udvaron voltam, amikor utánam jött a főnök, meg néhány alkalmazott. Talán akkor jöhetett néhány vásárló is.

s4010778.JPGSúlyom teljében, 180Kg-osan.

Fatertól elkértem a gyorsasági motorját, mert azt hittem menő leszek. Épp szállok fel a motorra és odaordít a főnök, hogy „Tényleg ezzel a motorral jöttem?” Erre mondom, hogy igen. Majd ezután az egyik legmegalázóbb mondatot hallottam addigi életem során.

A főnök csak annyit mondott, torok szakadtából röhögve.. nem hiszi el, hogy az úton idefele menet nem tört ketté alattam.

Kösz.. ez akkor nagyon jól esett, kellett az önbecsülésemnek. Persze mindenki rajtam röhögött.. a főnök, az alkalmazottak és a betérő vásárlók is. A legnagyobb gond mégis csak velem volt. Még ez a pofon sem volt elég, hogy belássam én voltam a hibás a sorsomért – csak magamnak köszönhettem.

Majd 1,5 évre rá történt meg bennem az a változás, amivel gyökeresen megváltoztattam az életem. 1,5 év alatt leadtam 100Kg-ot és az életem egy magasan ívelő pályára állt. Önbecsülésem a fellegekben. Azonnal találtam magamnak munkahelyet és azonnal egy szűz, lúzer srácból férfivá váltam.

11091193_10204753788339348_1058736945_n.jpgCsont és bőr voltam, 78Kg-osan.

Elkezdtem megváltoztatni az étrendem, és a világon addig leggyűlöltebb dolgot kezdtem el, az edzéseket. A vicces az, hogy ma meg már nem tudnám edzés nélkül elképzelni az életem, ha-ha.

Ma és holnap nagyon keményen megnyomom az edzést. Az új edzéstervem: 2 nap edzés, 1 nap pihenőnap. Mára egyelőre ennyi. Sikerült 2 pár cipőt is vennem. Meg egy órát is - mindig elcsábulok, ha-hah.

Tudod, mit szeretek a sportban? Azt, hogy igazságos. Mindenki előtt adott a lehetőség. Csak rajtam múlik, hogy mit érek el.

en_2.jpg

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása